Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

maandag 12 juni 2017

Dinsdag 6 juni: the day after

Ja, en dan is de Roparun voorbij. Tenminste ... bijna. Want er moet ook nog opgeruimd worden. Aan de Nieuwesluisweg worden 's morgens de wagens uitgeladen en alle spullen weer daarheen gebracht waar ze vandaan komen. Even een klusje, maar niet erg. Het is gelijk een mooi moment om nog eens na te praten.

Het was weer een groot succes. En zeker Hamburg is goed bevallen. Nu wordt er tijdens de beschrijving van de dagen voornamelijk gesproken over de lopers en de fietsers. Maar er staat een heel team achter ze. En zonder een goed team achter je kom je nergens. De catering bijvoorbeeld. Caroline en José hebben heel wat broodjes gesmeerd, potten koffie gezet, maaltijden opgewarmd en opgediend. Of dat nou overdag, 's morgens vroeg of midden in de nacht was. Dat maakte allemaal niet uit. Ook de chauffeurs Maarten en William hebben een groot aandeel gehad. Zij zorgden ervoor dat alle spullen in- en uitgeladen werden en dan ook weer teruggevonden konden worden. Alsook bouwden zij het kamp op. Zonder masseuse/fysiotherapeut had een aantal lopers de Roparun waarschijnlijk niet uit kunnen lopen of in ieder geval met heel veel moeite. En verder natuurlijk Sjoerd, die het overzicht bewaarde en zorgde voor de communicatie met de teams, zodat er op tijd vertrokken kon worden en de contacten onderhield met de Roparun-organisatie.

Wij hebben afgezien, maar ook veel lol gehad onderweg. Het is zeker weer voor herhaling vatbaar.

En dat allemaal voor het goede doel: geld inzamelen om het leven van patiënten met kanker draaglijker te maken.

Iedereen bedankt, die ons een hart onder riem heeft gestoken, maar zeker ook de sponsoren. Want dat bedrag gaat uiteindelijk naar de Stichting Roparun voor dat o zo goede doel!

BEDANKT!1 opmerking:

 1. allo

  Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
  Kan jij die naar mij opsturen?

  mijn adres:

  De Daniël
  Daniëlsweg 42
  6543 RJ Nijmegen

  Ik heb daarvoor een kaartenboek

  Gr Zanger Mike

  Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/
  Laat je een berichtje achte

  BeantwoordenVerwijderen