Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

dinsdag 9 januari 2018

Roparun 2018!

Een nieuw jaar betekent een nieuwe ronde, nieuwe kansen maar belangrijker nog een nieuwe editie van de Roparun. Met trots kunnen we dan ook zeggen, we zijn er weer bij!

In de tussentijd hebben we natuurlijk niet stil gezeten en zijn er al diverse acties uitgevoerd en is er druk aan het team gesleuteld.

Hieronder een klein overzicht van de acties die reeds geweest zijn:

Op 1,2 en 3 december zijn we weer in de huid gekropen van Sint en Piet en hebben we vele kindertjes kunnen verblijden met een bezoekje! Er is veel gezongen, gedanst, gesnoept en gelachen maar bovenal is er een mooi bedrag van € 841,- opgehaald voor de Roparun!

Op 6 januari van dit jaar zijn we het jaar sportief begonnen en stonden onze lopers klaar voor de start bij de Mourik Nieuwjaarsloop bij AV Spirit in Oud-Beijerland. Ondanks alle genuttigde oliebollen en champagne kwam iedereen soepel de 10km door en werden er zelfs persoonlijke records verbroken!
Last but not least bleek dat we een echte onderhandelaar in ons team hebben! Toen een van onze teamleden haar hal en trap liet renoveren pingelde ze niet voor korting maar wel voor een mooie sponsorbijdrage voor de Roparun! Dit is haar goed gelukt want Floortec te Dordrecht sponsorde ons met maar liefst € 150,-! Bedankt Floortec!Vanaf nu zal de blog weer actief bijgehouden dus stay tuned!

Onze facebookpagina nog niet ontdekt?! Like ons dan snel en blijf ook daar op de hoogte van alle nieuwtjes!

https://www.facebook.com/MourikRunningTeam/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten