Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

zondag 11 juni 2017

Vrijdag 2 juni: dag van vertrek

Vrijdagochtend meldden we ons al bijtijds bij de vestiging aan de Nieuwesluisweg. De dag ervoor waren alle busjes en de verhuiswagen al voorzien van sponsorstickers, was de verhuiswagen ingericht en werden de laatste boodschappen gedaan.

Nu kon alle bagage van iedereen, het proviand en de fietsen ingeladen worden. Om ca. 10.00 uur, iets later dan gepland, vertrokken we met luid getoeter voor ons avontuur.

Na de nodige files kwamen we aan het eind van de dag bij ons hotel aan. Na een heerlijk buffet vertrokken we richting startterrein. Hier zou deze avond een feest gegeven worden voor de vele vrijwilligers en de teams. En een feest was het. Dat begon al bij het betreden van het terrein. Alle vrijwilligers gingen staan en begonnen te klappen en juichen voor ons team! Dan kan het niet meer stuk. De dames en heren van het promoteam zorgden er trouwens wel voor, dat je mee ging dansen op de aanstekelijke muziek!

Om ca half 11 riep teamcaptain Sjoerd z'n kroost bij elkaar om terug te keren naar het hotel. We moesten immers uitgerust aan de start van het zware weekend beginnen!
1 opmerking:

 1. allo

  Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
  Kan jij die naar mij opsturen?

  mijn adres:

  De Daniƫl
  Daniƫlsweg 42
  6543 RJ Nijmegen

  Ik heb daarvoor een kaartenboek

  Gr Zanger Mike

  Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/
  Laat je een berichtje achte

  BeantwoordenVerwijderen