Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

woensdag 6 mei 2015

Testafette Antwerpen

Inmiddels hebben we op 25 april de testafette gehouden, met als vertrekpunt Antwerpen. Tijdens deze testafette is een deel van het lastige parcours rondom Antwerpen verkend. We vertrokken vanaf de Sint Annatunnel met alle lopers in run-bike-run vorm naar Stabroek. Hier stond de koffie al op ons te wachten bij Dag van Bruwaene.

Na de stop ging de tocht verder naar Bergen op Zoom. Hier heeft 1 team in estafette gelopen en 1 team deed een run-bike-run. Bij de estafette loopt 1 loper en de andere 3 zitten in het busje. Na 1 kilometer wordt de loper afgelost door een loper uit het busje. Dit herhaalt zich telkens. Bij de run-bike-run is er 1 loper en fietsen er 3 lopers mee, alsook een navigator. Hier volgt de aflossing elke 5 minuten.


Na Bergen op Zoom zijn de teams gewisseld en kwamen we uiteindelijk in het dorpje De Kladde. Bij aankomst hier, bleek één van de busjes pech te hebben. Er moest dus een tijdelijk onderkomen gezocht worden. Dit werd gevonden en wel in een café in het plaatsje Lepelstraat. Zo op de zaterdagmiddag een hele invasie in de dorpskroeg!

Al met al een geslaagde training en een goede test voor het echte werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten