Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

zaterdag 7 februari 2015

Het heeft even geduurd, maar.... het Mourik RoPaRun Team 2015 staat in de startblokken!

Stilte voor de storm? ...zo zou je het kunnen omschrijven, maar in de periode van betrekkelijke rust op deze blog, hebben de coördinatoren van het Mourik RoPaRun Team natuurlijk niet stilgezeten.

Ook dit jaar stonden zij weer voor de uitdaging het team, wat toch elk jaar weer een aantal deelnemers ziet vertrekken, compleet te krijgen. Extra uitdaging hierbij was, dat we ernaar streven zoveel mogelijk Mourik medewerkers in het team te krijgen.  We zijn immers het "Mourik Running Team".


Natuurlijk is dat op een aantal posities geen haalbare kaart. Immers: de touringcar wordt gehuurd met een chauffeur en bijrijder. Daarnaast zijn er een fysiotherapeute en een tweetal masseurs. 
Specifieke deskundigheden, die niet binnen de Mourik organisatie voorhanden zijn. Zoals het er nu uitziet, zijn we daar behoorlijk in geslaagd. Het team is compleet en bestaat behoudens eerdergenoemde (5) functies uit 16 Mourik medewerkers en 4 naaste verwanten. In totaal dus 25 man. Wederom een sterk en enthousiast team!

Even voorstellen? Daar gaan we dan:

Lopers:  Leen van der Linde, Gert Jan Los, Henk de Heus, Stijn Timmers, Pascal Hoek, Martijn Geerdsen, Joost van Velzen en Pieter-Coen Ouwehand

Fietsers: Jose Fortes, Ceesjan de Groot, Nikita de Wit, Clazina Gonzalez Benitez


Chauffeurs kleine busjes:  Nico Zoutendijk, Willem Smit, Gerard Ville, Nick Forger

Chauffeurs Touringcar:  Peter Bol en bijrijder?


Catering / verzorging:  Jose van der Linde, Caroline Zoutendijk


Fysiotherapeut / Masseur: Jolanda Dwarswaard

Masseurs: Jeannette Hoek, Hans Wijkers

Coordinatie etappes / opbouw tussenstops onderweg:  Frans Prooij, Sjoerd van den Berg (Teamcaptain)


De eerste besprekingen zijn al achter de rug, de eerste (sponsor)acties zijn gestart en ondertussen is al een tweetal trainingen afgewerkt en waren we op diverse wedstrijden aanwezig. In een volgend blog meer uitgebreid nieuws hierover, aandacht voor de trouwe sponsors en het training- en activiteitenschema.

We gaan er voor!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten