Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

maandag 15 mei 2017

Roparun 2017

Na er een jaartje tussenuit geweest te zijn, doen wij dit jaar weer mee met de Roparun. Dit keer niet vanuit Parijs, maar vanuit Hamburg. De afstand is iets langer: 564 kilometer.

In het weekend van 20 mei gaat een aantal van ons het parcours verkennen en de wisselpunten bepalen. Altijd weer een hele klus.

Nachttraining

Op 29 april hebben we een nachttraining gehouden: rondje Hillegersberg/Delft. Om half 3 's nachts waren we weer op het thuishonk. Daar stond de koffie/thee met appeltaart al op ons te wachten.Goede doelenkraam

In Ouddorp hebben we een goede doelenkraam van Jouw Marktkraam Ouddorp. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Mourik Running Team. Ook staat er een eigen kraam met mooie spulletjes, geheel verzorgd door José. Ook deze opbrengst komt helemaal ten goede aan ons team.Ardennenweekend

Na wat gezamenlijke trainingen met een wisselende samenstelling van de groepen hadden we ook dit jaar weer een trainingsweekend in de Ardennen. Op zaterdag stond een loop van 42 km gepland voor 2 groepen. Omdat niet iedereen aanwezig kon zijn, hadden we niet de gehele lopers- en fietsgroep compleet. Echter, daarvoor hadden we goeie invallers. Annemieke en José hebben meegelopen en gefietst en Caroline heeft ook meegefietst. Goed te weten. Tijdens de Roparun zelf kunnen we bij calamiteiten dus ook improviseren!

De route liep door het mooie landschap, alsook over vele heuvels en steile klimmetjes. Na teruggekomen te zijn bij het huis werd er voor een heerlijke bbq gezorgd. En natuurlijk nagekletst. Een weekend echt bestemd voor de teambuilding!
Rondje Ouddorp

Op een koude zondagmorgen, met hier en daar nog wat sneeuw op de weg, heeft een klein groepje een rondje Ouddorp gelopen.

Sinterklaasfeest

Een aantal van ons hebben een mooi bedrag bij elkaar gehaald door zichzelf te verhuren als Sinterklaas en Zwarte Pieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten