Mourik Running Team 2018

Mourik Running Team 2018

zondag 1 juni 2014

Roparun team compleet

Graag willen wij jullie voorstellen aan het Mourik Runningteam, dat in het Pinksterweekend deelneemt aan de Roparun.

We hebben 2 teams die om de beurt lopen. 
Team 1 bestaat uit chauffeur Frans Prooij, navigator Nick Forger, lopers Aad Schrik, Dag van Bruwaene, Daniël Hoffmann en Stijn Timmers, fietsers Nikita de Wit en Pascal Hoek.

Team 2 bestaat uit chauffeur Nico Zoutendijk, navigator Willem Smit, lopers,  Mourijn van Eijck, Henk de Heus, Leen van der Linde en Gert-Jan Los, fietsers Ceesjan de Groot en José Fortes.

Net zo belangrijk is de ondersteuning van de lopers en fietsers. Hiervoor gaan mee Peter Bol en Manos Lois, die de touringcar besturen, Caroline Zoutendijk en José van der Linde zorgen voor de inwendige mens. Verder gaan er nog 3 masseurs mee, Jeannette Hoek, Jolanda Dwarswaard en Hans Wijker. De teamcaptain is Sjoerd van den Berg. De teamcaptain wordt ondersteund door zijn assistent Gerard Ville.

In totaal bestaat het team uit 25 deelnemers: voor het grotendeel Mourik medewerkers en hun familieleden. 

Hoe werkt het?
Elk team overbrugt een afstand van ca. 60 km. De 4 lopers vormen een estafetteteam, waarbij elke loper steeds 1 km loopt. Met de lopers gaan 2 fietsers mee: 1 voor en 1 achter de loper. De voorfietser navigeert, de achterfietser is er voor de zichtbaarheid van de loper. De aflossers zitten in een busje, dat met de lopers meerijdt. Er zijn delen van het parcours waar het busje niet kan komen. Dan verplaatsen de aflossers zich per fiets, zoals je kunt zien op de foto hieronder.


Als het ene team loopt, rust het andere team. Dit gebeurt op vooraf vastgelegde plaatsen. De touringcar wacht daar de lopers en fietsers op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten